Links
Sider der er vær et besøg
    
Kunst
Af Helene Marie Rasmussen
Helene Rasmussens side om kunst. -Alt fra malerier til livlige katte malet på sten. For at komme dertil, tryk her.

Opskrifter
Al verdens opskrifter
Vi har fundet mange gode opskrifter på både www.sol.dk/opskrifter, og www.opskrifter.dk. Gå ind og bliv sulten. Inde på det sidste link, har jeg lagt en opskrift ind på stærk meksikansk suppe. Tryk på linket for at gå til siden.
Australsk Kvalitet
Everything Australian
Er du ude efter en flot hat eller andet godt, følg linket her til "everything australian". Det er et australsk firma der specialiserer sig i ting såsom hatte, tøj, tasker og sko mm. fra Australien. Jeg har købt en ægte Akubra hat herfra til halv pris af hvad jeg havde set den til andre steder. Stiller du det op mod danske priser, er det kun en tredjedel af prisen. Servicen var upåklagelig, og kvaliteten er uden tvivl lige som de lover.
Jeg kan varmt anbefale denne side.

Vores tro
www.watchtower.org
Stort set hele min familie er Jehovas vidner. Til dem der ikke er helt klare over hvad det er eller betyder, kan man gå ind på Jehovas Vidners officielle hjemmeside ved at klikke på linket her under. Her kan man (på sit eget sprog) surfe rundt under de forskællige bibelske emner. Gå til www.jw.org.

Jehovas Vidners tro er, kort sagt, den samme hele jorden rundt. Man bruger kun Bibelen, og ikke egne fortolkninger, til at få svar på livets mange alvorlige spørgsmål. Hvis der er nogen der har spørgsmål eller lignende, vil jeg prøve at være behjælpelig. Eller vil man gerne modtage (gratis) Vagttårnsselskabets månedlige blade, eller lignende, kan jeg, foruden www.jw.org, godt hjælpe dig... Der er allerede nogle der har bedt mig skrive om Jehovas Vidners syn på forskellige emner, og vil du læse disse, finder du dem ude i højre spalte på denne side. UPDATE: Siderne er midlertidig fjernet på grund af Copyright. Jeg kan dog varmt anbefale at søge emnerne på www.jw.org.

Blod
Er patienter der ønsker blodløs kirurgi, helt forkert på den? 
Musik
Sangen om Maggie
Guitar noder med akkorder
Religion
Er julen en kristen højtid?
Kan kristne fejre Nytår?
Er læren om Helvede bibelsk?
Hvor kommer Påsken fra?
Fejring af fødselsdag
Er Halloween harmløs sjov?